ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A weboldalon valamint az Adatkezelő által megalkotott egyéb, erre rendszeresített online és offline felületen lehetőséged van feliratkozni az Adatkezelő személyre szabott hírlevél szolgáltatására, amennyiben elmúltál 18 éves. A feliratkozáshoz önkéntesen és kifejezetten hozzá kell járulnod ahhoz, hogy az adatkezelő hírlevelet küldjön részedre. Az Adatkezelő csak az itt meghatározott személyes adataidat használja fel hírlevélküldés céljából.

Adatkezelő: Göcző Nóra 2141 Csömör, Árpádföldi út 174/2. Telefon: +36 20 802 4710, E-mail: nora.goczo@gmail.com

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás
Mi az a cookie?

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből ésszámokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogyelmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy
néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.
A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyénifelhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes
cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.
A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:
Az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása.

Kapcsolatfelvétel
Ha például emailben, kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy telefonon kérdéssel fordulsz hozzánk valamely termékkel kapcsolatban.

Kezelt adatok
A kapcsolatfelvétel során megadott adatok. Az adatokat a kapcsolat lezártáig tartjuk meg.

Kezelt adatok köre:

1. Kötelezően megadandó adatok: név, email cím

2. Az Adatkezelő által minden esetben kezelt adatok: feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás,

A hírlevélre feliratkozás során figyelj arra, hogy csak saját személyes adatot vagy jogosult megadni. Az Adatkezelő a valótlan, jogosulatlanul vagy tévesen megadott adatok kezeléséből eredő károkért nem vállal felelősséget.

3. A webináriumra történő regisztráció esetén azonnali számlát állítunk ki. A számlán szereplő adatokat a Számlázz.hu rendszerében kezeljük, a PayPal pénzforgalmi rendszerrel összekapcsolva. A regisztrációhoz szükséges adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.

A webináriumra történő regisztráció díjfizetés után történik. Pénzt visszautalni nem áll módunkban, a webináriumról készült teljes felvételt viszont a rendelkezésedre bocsátjuk, ha nem tudtál élőben részt venni rajta.

Adatkezelés célja és a személyre szabás:

Az Adatkezelő a személyes adataidat személyre szabott hírlevél küldése érdekében kezeli. Így az Adatkezelő ajánlatokról, szolgáltatásokról, akciókról, promóciókról, nyereményjátékokról valamint egyéb hasznos tartalmakról, termékismertetőkről, programokról reklámüzenet formájában küld értesítést. Annak érdekében, hogy a számodra legérdekesebb tartalmakat, a hozzád legjobban illő ajánlatokat küldjünk és így a lehető legkevesebb feleslegesnek ítélt tartalommal zavarjunk törekszünk hírleveleink személyre szabására. A vonatkozó adatkezelés jelentősége és annak következménye egy személyre szabott, érdekes hírlevél, mely a legmélyebb tájékoztatást kívánja adni számodra az akcióinkról, termékeinkről, javaslatainkról.

Adatkezelés időtartama: Adatkezelő a fenti személyes adataidat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Amennyiben visszavonod a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulásodat, az Adatkezelő haladéktalanul és véglegesen megszünteti adataid kezelését.

Arra az esetre, ha elfeledkeznél a leiratkozásról az Adatkezelő egy biztonsági határidőt is használ adataid védelme érdekében: az utolsó hírlevél megnyitástól számított 2 év elteltével véglegesen törli a hírlevél küldés érdekében kezelt személyes adataidat.

Adatfeldolgozók: Az Adatkezelőszolgáltatásokat vesz igénybe a hírlevélrendszer professzionális működtetéséhez.

1. Send in Blue hírlevélküldő rendszer:

A www.sendinblue.com weblapon, illetve az Adatkezelő üzleti partnereinek honlapjain történő hírlevél feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítik: név, e-mail cím, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás, vásárlások mértéke és értéke.

Az adatfeldolgozó cég adatai: Paris Trade and Companies Register under number 498 019 298 and whose registered office is located at 7 rue de Madrid, 75008 Paris, France

Adattovábbítás: Adatkezelő a hírlevélre feliratkozók email címét és egyéb adatait, dokumentumait senkinek sem továbbítja.

Adatkezelés jogalapja: Hírlevélre történő feliratkozás során hozzájárulsz, hogy az Adatkezelő a személyes adataidat a jelen Tájékoztatóban írtak szerint kezelje. A személyes adatok kezelése a jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes és kifejezett hozzájárulásodon alapul. Hozzájárulásodat bármikor jogosult vagy visszavonni, azonban a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét az nem érinti.

Adatkezelés jogszerűsége: Adatkezelő az adatkezelés jogszerűségének alátámasztásáról nyilvántartást vezet, melyben rögzíti az adatkezelés során használt email címekhez tartozó kifejezett és önkéntes hozzájárulásának megtételének időpontját, felületét, IP címét. Adatkezelő a nyilvántartásból az inkatív email címeket és az azokhoz tartozó adatokat az utolsó hírlevél megnyitásától számított 2 év elteltével törli.

Tájékoztatás adatkezelésről: Jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataidról a feltüntetett kapcsolattartási módok bármelyikén. Ilyen igény bejelentése esetén Adatkezelő tájékoztat a rólad kezelt személyes adatokról. Jogosult vagy továbbá arra is, hogy a kezelt adatok kijavítását kérd, valamint arra, hogy a rólad hírlevélküldéssel kapcsolatban kezelt személyes adataidat hordozható formában elkérd az Adatkezelőtől.

Adatkezelés megszüntetése: A hírlevelekről a levelek alján található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva tudsz leiratkozni..

Felügyeleti szerv:

Amennyiben nem vagy elégedett adatkezelésünkkel, az alábbi hatóságnál élhetsz panasszal:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 06.1.391.1400
Fax: 06.1.391.1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu